Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Saopštenje zaposlenih na TV Avala
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

05. 11. 2012.

Saopštenje zaposlenih na TV Avala

Radnici TV Avala šokirani su načinom na koji je ugašena televizija i brzinom kojom se na istoj frekvenciji pojavio program Pink 2.

U saopštenju medijima, zaposleni na televiziji Avala se pitaju kako je moguće da se tokom vikenda, bez prethodne najave i oglašavanja regulatornih tela, pre svih Republičke radiodifuzne agencije, na brzinu realizuje unapred skovan plan da se Avala ugasi.  

Indikativno je to da se na istom kanalu emituje signal nove televizije u vlasništvu čoveka koji je direktno odgovoran za propast TV Avala, dodaje se u saopštenju.

Pitamo se da li je ovo nagrada za “medijskog magnata” koji se sve vreme skrivao iza 4,95% udela u vlasničkoj strukturi, a sa druge strane nagomilao dugove prema državi i poslovnim partnerima, a zaposlene i njihove porodice doveo do ivice egzistencije.

Koliko se u ovoj situaciji misli o zaposlenima govori činjenica da nam se do ovog trenutka niko nije obratio niti nas obavestio o novonastaloj situaciji.

Zahvaljujemo se svim državnim organima, od predsednika Republike, preko Vlade i nadležnih ministarstava koji su “sve učinili” da zaštite radnike, njihova prava i kazne one koji krše zakon i zloupotrebljavaju frekvenciju kao nacionalno dobro, navodi se u saopštenju zaposlenih na ovoj televiziji.

Zauzvrat gospodin Željko Mitrović dobija novu šansu da “izvuče keca iz rukava i ponudi do sada nevidjeni program” a država još sto nezaposlenih na birou za zapošljavanje, zaključuju zaposleni. 

Komentari (1)

ostavi komentar
uto

06.11.

2012.

Dejan R. Popovic, dipl. inz. [neregistrovani] u 08:36

Ideja?

Na brzinu realizovan i unapred skovan plan da se Avala ugasi zasnovan je izgleda na ideji navedenoj u tekstovima RTS-a i JP ETV-a "Nove mogućnosti?" i "Konačno postoji put do digitalizacije".

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi