Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Čoka raspisala konkurs za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

12. 01. 2023.

Autor: M.S. Izvor: UNS

Čoka raspisala konkurs za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja

Opština Čoka raspisala je konkurs za sufinansiranje medijskih projekata. Rok za prijavu je 27. januar, a za medijske projekte ukupno je izdvojeno 4.840.000 dinara.


Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu je 50.000 dinara. Najveći iznos sredstava koji se može dodeliti po projektu je 2.200.000 dinara.

Na konkurs se može prijaviti izdavač medija koji je upisan u Registar medija Agencije za privredne registre, ukoliko se medijski sadržaj emituje ili distribuira na teritoriji opštine Čoka.

Prijave se šalju na adresu opštine Čoka, Odeljenje za opštu upravu i društvene delatnosti, ul. Potiska br. 20, 23320 Čoka, sa naznakom: „ Za Konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Čoka u 2023. godini”.

Pravo učešća ima pravno lice, odnosno preduzetnik koji se bavi proizvodnjom medijskih sadržaja i koji priloži dokaz da će sufinansiran medijski sadržaj biti realizovan putem medija koji je upisan u Registar medija i emituje se na teritoriji opštine Čoka.

Na konkurs se ne mogu prijaviti izdavači koji se finansiraju iz javnih prihoda kao ni lica koja su u prethodnom periodu dobila sredstva namenjena projektnom sufinansiranju, a nisu u ugovorom predviđenom roku i u propisanoj formi podnela narativni i finansijski izveštaj o realizaciji projekta. Lica za koja se utvrdi da su sredstva nenamenski trošila takođe nemaju pravo da se prijave na konkurs.

Tekst konkursa je objavljen u rubrici " Medijski konkursi" na sajtu UNS-a.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi