Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Preminuo Vlastimir Ignjatović
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

26. 12. 2022.

Autor: M.S Izvor: UNS

Preminuo Vlastimir Ignjatović

Dugogodišnji sportski novinar i član Udruženja novinara Srbije (UNS) Vlastimir Ignjatović preminuo je u četvrtak 22. decembra u 88. godini u Beogradu.

Profesionalno se novinarstvom bavio od 1959.godine.

Karijeru je posvetio sportu , radio je u Jugoslovenskom sportskom listu "Sport", gde je pisao izveštaje, redigovao i uređivao tekstove dok je subotom i nedeljom radio kao komentator. Uža specijalnost su mu bili košarka, kajak i ragbi.

Apsolvirao je na Filološkom fakultetu u Beogradu . Proveo je godinu dana u Engleskoj, gde je na Univerzitetu Lids usavršavao jezik.

Opelo će početi u u sredu 12.45 časova na Novom groblju.

Komentari (1)

ostavi komentar
uto

27.12.

2022.

D. Vićanović [neregistrovani] u 11:09

Poslednji pozdrav

Bio je divan čovek i sjajan novinar... skroman pre svega. Poslednji put smo se čuli krajem novembra; bio je radoznao, zainteresovan za novinarske teme. Ništa nije nagoveštavalo da će Nole otići tako brzo. Neki će reći...godine su to, ali to će reći samo oni koji Noleta nisu poznavali. Bio je mlad duhom i aktivan do poslednjeg dana. Nadali smo se da ćemo proslaviti njegov stoti rođendan...
Slava mu!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi