Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Izložba “Portreti sa intervjua” u Novom Sadu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

19. 12. 2022.

Autor: UNS Izvor: UNS

Izložba “Portreti sa intervjua” u Novom Sadu

Sedama izložba “Portreti sa intervjua – Od lica do lica” fotografa Politike Anđelka Vasiljevića biće otvorena u utorak 20. decembra u 19 sati Kulturnom centru Novog Sada.

Izložbu potreta poznatih ličnosti koji su nastali tokom intervjua za Politiku otvoriće poznati srpski pesnik Pero Zubac.

“Cilj ovih fotografija je da pokažu karakter ličnosti koje su postigle uspeh u svojim pozivima. Takođe, i da se pokaže da, bez obzira koliko su poznati i slavni, to su obični ljudi, sa svojim manama i vrlinama”, rekao je za sajt UNS-a Anđelko Vasiljević

Izložbu “Portreti sa intervjua – Od lica do lica” do sada je mogla da vidi publika u Beogradu, Požarevcu, Šapcu, Smederevu, Puli i Vlasotincu.

 Anđelko Vasiljević se fotografijom bavi više od tri decenije. Pored rada za Politiku, objavljuje fotografije i u nedeljnicima, na portalima, naslovnim stranama knjiga, plakatima i omotima za muzičke CD-ove. Radove je predstavljao na više samostalnih i grupnih izlozbi.

Dobitnik je Godišnja nagrade UNS-a za fotografiju, nagrade novinske agencije “Beta”, Međunarodnog festivala “Interfer” za društveno angažovanu fotografiju i za sportsku reportažu, nagrade Radio Beograda, Nagrada za fotografiju na temu April u Beogradu, Gran Pria na međunarodnom foto konkursu “Srbija danas” ...

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi