Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Uručene Povelje za 50 godina članstva u UNS-u
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

24. 10. 2012.

Autor: Petar Knežević Izvor: UNS

Uručene Povelje za 50 godina članstva u UNS-u

Predsednica UNS-a Ljiljana Smajlović uručila je danas u znak priznanja za privrženost Udruženju novinara Srbije i profesionalnu dugovečnost Povelje za 50 godina članstva u UNS-u.

 

Na svečanosti koja je tim povodom održana u prostorijama UNS-a povelje su uručene Vitomiru Bujišiću, Rastku Guzini, Dušanu Dražiću, Branislavu Jovanoviću, Milici Knežević, Nedeljki Popović, Miroslavi Putnik, Mileni Radosavljević i Kosti Rakiću.

Prisutne je pozdravila Dragana Peskarević, predsednica beogradskog kluba novinara veterana UNS-a. Skupu se potom obratio generalni sekretar Nino Brajović, istakavši da je ovaj datum značajan za Udruženje. Tom prilikom, pomenuo je novinara Vitomira Bujišića koji je već 64 godine član UNS-a i čiji primer “daje energiju novinarima da istraju u svom radu”. Predsednica UNS-a Ljiljana Smajlović izrazila je posebno zadovoljstvo što ima priliku da uruči povelje novinarima koji proslavljaju ovaj jedinstveni jubilej.

“Ovo je skup zaljubljenih u novinarski posao. Svi smo mi postali novinari iz čiste ljubavi prema novinarskom pozivu”, rekla je Mira Putnik, dobitnica povelje.

Na skupu su govorili i Rade Brajović, Milica Knežević, Žika Todorović, Nada Milutinović, Mileva Komarica, Petar Markišić i Momčilo Vuković.

 

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

24.10.

2012.

anonymous [neregistrovani] u 16:36

Triput Bravo!

Lep gest. Bravo ya rukovodstvo Ljilju, Nina i ostale na ovako divnom gestu. Ovu tradiciju treba prosiriti, s obyirom da je novinarski vek sve kraci, pa priynanje urucivati od ya 30, 35, 40, 45 i 50 pa i vise godina. Bravo jos jednom.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi