Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  SKGO organizuje konkurs za najbolje medijske priloge
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

06. 09. 2022.

Autor: UNS/SKGO Izvor: UNS/SKGO

SKGO organizuje konkurs za najbolje medijske priloge

Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO) organizuje konkurs za najbolje medijske priloge o praksi u lokalnoj samoupravi pod nazivom "Drugačije od drugih". Zainteresovani novinari mogu poslati priloge koji su objavljeni u periodu od 1. jula do 17. oktobra.

 

Prilozi bi trebalo da predstave teme vezane za životnu sredinu, lokalni ekonomski razvoj – žensko preduzetništvo, smanjenje rizika od katastrofa ili rodnu ravnopravnost na lokalnom nivou.

Konkurs se sprovodi u okviru projekta "Održive i inkluzivne usluge na lokalnom nivou" koji finansira Vlada Švedske.

Raspisivanjem ovog konkursa SKGO želi da istakne važnost i ulogu lokalnih vlasti u ovim oblastima, a u cilju poboljšanja kvaliteta usluga koje pružaju građanima, navodi se u saopštenju ovof udruženja.

U okviru konkursa "Drugačije od drugih", stručni žiri odabraće pet najboljih radova, čiji će autori biti nagrađeni laptop računarima. Žiri će činiti urednici brojnih medija iz Srbije - Olivera Petrović Stojančić iz RTS-a, Lana Gedošević iz Blica, Zoran Sekulić iz FoNeta, Vladan Samardžić iz Večernjih novosti i Srđan Bošković Radio Beograda 1.

Novinari priloge mogu poslati Službi za informisanje SKGO elektronskim putem na milos.obradovic@skgo.org i zeljko.krnetic@skgo.org,, ili poštom na adresu Stalna konferencija gradova i opština – Služba za informisanje, Makedonska 22/VIII, 11000 Beograd, sa naznakom – Medijski konkurs "Drugačije od drugih".

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi