Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Utvrđena lista kandidata za članove Upravnih odbora JMU RTS i JMU RTV
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

26. 07. 2022.

Autor: UNS Izvor: REM/UNS

Utvrđena lista kandidata za članove Upravnih odbora JMU RTS i JMU RTV

Savet Regulatora je na sednici održanoj 25. jula utvrdio Listu kandidata za članove Upravnih odbora Javne medijske ustanove Radio-televizija Srbije i Javne medijske ustanove Radio-televizija Vojvodine.

Za RTS bira se jedan, a za RTV dva člana Upravnog odbora.

Kanidati za članove UO RTS-a su Jovan Bukovala, doktorand, istraživač, saradnik na univerzitetu; Predrag Azdejković, projektni menadžer; Aleksandar M. Gajović, novinar i književnik; Ljubica Urošević, novinar u penziji i Aleksandar Mihanović, hemijski tehničar.

Za UO RTV-a kandidati su Branko Bjelić, profesor univerziteta u penziji; Jovanka Simić, novinar; prof. dr Biljana Ratković Njegovan, redovni profesor univerziteta;  Ištvan Terenji, ekonomista i prof. dr Vesna Ivkov, profesor univerziteta.

Lista kandidata je stavljena na uvid radi podnošenja prigovora. Prigovori na listu kandidata podnose se Regulatornom telu za elektronske medije lično ili poštom, u roku od 15 dana od dana objavljivanja liste.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi