Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Ministarka informisanja Maja Gojković čestitala UNS-u 140 godina postojanja
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

21. 12. 2021.

Autor: UNS Izvor: UNS

Ministarka informisanja Maja Gojković čestitala UNS-u 140 godina postojanja

Potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković čestitala je Udruženju novinara Srbije 140. rođendan.

„Poštovani gospodine Rakočeviću, izuzetno mi je zadovoljstvo da Vama i svim članovima Udruženja novinara Srbije čestitam 140 godina postojanja. Kao naše najstarije i najbrojnije udruženje koje okuplja novinare, svih ovih godina vi radite ne samo na čuvanju ugleda i dostojanstva novinarske profesije nego i na afirmisanju prava javnosti da bude istinito, potpuno i blagovremeno obaveštena o pitanjima od javnog značaja“, piše u čestitki UNS-u.

Zahvaljujući širokom spektru vašeg delovanja, navodi se dalje u čestitki, kao i negovanju tradicije srpskog novinarstva kroz organizovanje izložbi, prikupljanje muzejskih zbirki iz istorije štampe i novinarstva, kao i u ostvarivanju drugih projekata iz oblasti i delatnosti kulture UNS čuva od zaborava ovaj segment naše istorije što je od nesumnjivog značaja za sve nas.

„Želim vam da nastavite da i dalje radite na ostvarivanju i unapređivanju profesionalnih prava i interesa, etičkih standarda i slobode javnog informisanja i izražavanja kao i na podizanju stručnosti i profesionalne spreme novinara i da vaše udruženje i kod nas, ali i van naših granica uživa ugled kao i do sada“, napisala je ministarka Gojković.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi