Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  URS: Neistinita objava o navodnoj istrazi protiv Dinkića u Austriji
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

12. 06. 2012.

Izvor: UNS

URS: Neistinita objava o navodnoj istrazi protiv Dinkića u Austriji

Ujedinjeni regioni Srbije su od ambasade Austrije dobili zvaničnu potvrdu da se protiv lidera URS Mlađana Dinkića u toj zemlji ne vodi nikakva istraga ni po jednom osnovu.

„Tužilaštvo u Beču obavestilo je ambasadu Austrije da provera obrade pravosudnih postupaka ne ukazuje na to da je protiv Mlađana Dinkića pokrenut bilo kakav istražni postupak“, stoji u zvaničnom dopisu ambasadora Austrije Klemensa Koje upućenom kabinetu lidera Ujedinjenih regiona Srbije Mlađanu Dinkiću. 

Nakon niza neistina koje se danima iznose u dnevnom listu „Kurir“, a koje je Mlađan Dinkić odmah demantovao, Ujedinjeni regioni Srbije su zatražili od austrijske ambasade i zvaničnu potvrdu da se protiv Dinkića u toj zemlji ne vodi istraga.

Podsećamo da je dnevni list „Kurir“ 8. juna ove godine na naslovnoj strani objavio naslov „Dinkić pod istragom“, iako im je takva informacija blagovremeno bila demantovana.

Služba za odnose sa javnošću Ujedinjenih regiona Srbije

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi