Naslovna  |  Aktuelno  |  UNS vesti  |  Pitanja za Božidara Đelića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

UNS vesti

08. 06. 2012.

Izvor: UNS

Pitanja za Božidara Đelića

Zaposleni i bivši zaposleni u Ekonom:east Media Group žele da gospodin Božidar Đelić, koji tvrdi da nije vlasnik Ekonom:east Media Group, odgovori, ponajpre javnosti, na neka pitanja.

 

Odgovore na ta pitanja zaposleni i bivši zaposleni u EMG već znaju i odgovor na sva ta pitanja je “da”, ali mislimo da bi javnost u Srbiji trebalo da zna odgovore na sledeća pitanja:

* Da li je Božidar Đelić prisustvovao svim ključnim sastancima koji su se odvijali u prostorijama EMG-a i na njima govorio o budućnosti firme, planovima i potrebi da se strpimo za plate i o tome kako je svuda kriza, pa i u medijima?

* Da li je Božidar Đelić na jednom od poslednjih sastanaka te vrste, u oktobru 2011, jasno i glasno izjavio da će ugasiti EMG ako zaposleni stupe u štrajk i javno saopšte da im se duguju plate?

* Da li je Božidar Đelić zaposlenima predstavljamo nove direktore EMG-a po odlasku starih?

* Da li je tačno da procedura stečaja u EMG, koji je pokrenut u četvrtak, 7. juna 2012, košta podnosioca zahteva za stečaj, odnosno vlasnika EMG-a, skoro 50 odsto iznosa koji se zaposlenima duguje za neto plate?

Zaposleni u EMG-u su i dalje u štrajku, a do danas nam se niko iz firme nije obratio povodom naših zahteva ili štrajka. I dalje tražimo isplatu zaostalih zarada, a poslednja je isplaćena za prvi deo novembra.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

08.06.

2012.

Саша Вучићевић u 22:52

И Ви сте му веровали...

И Ви сте му веровали, а сада сте само колатерална штета.
Наш народ каже: Ко са ђаволом тикве сади о главу му се обијају!
Ни политичари, ни тајкуни никад непричају истину, а Ђелић је и једно и друго?!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi