Naslovna  |  Aktuelno  |  Region  |  Kneževiću gase televiziju?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Region

28. 08. 2019.

Autor: M. S. Izvor: Večernje novosti

Nastavljeni pritisce na kompanije koje posluju u sastavu ''Atlas grupe'' odbeglog bankara Duška Kneževića

Kneževiću gase televiziju?!

Nakon upada policije u A1 televiziju u januaru po nalogu Specijalnog tužioca, nakon kojeg nikome nije bilo jasan formalni razlog uznemiravanja zaposlenih, sada EPCG prijeti ukidanjem struje.

Elektroprivreda Crne Gore poslala je A1 televiziji upozorenje da će joj ukinuti struju, čime se nastavljaju pritisci režima na kompanije iz sistema Atlas grupe. Pored A1 televizije, sa svakodnevnim opstrukcijama suočavaju se sve ostale kompanije Atlas Grupe i profesori Univerziteta Mediteran, ističu iz „Atlas grupe“, uz tvrdnju da je zbog tehničkih problema A1 predlagala da plati preko drugih računa, ali EPCG, koja je povezana sa Prvom bankom i Prvom familijom, to uporno odbija.

– O svemu ćemo i formalno obavestiti međunarodne medijske asocijacije. A1 televizija izmiruje svoje obaveze, ali se očigledno koriste svi mogući mehanizmi za obeshrabrivanje zaposlenih u Atlas grupi. Cilj je naterati ih da odustanu, kako bi se nanijela dodatna šteta Atlas grupi. Zaposleni Univerziteta Mediteran iz Beograda privođeni su od strane policije prilikom dolaska u Podgoricu, dok je bankama zabranjeno da otvaraju račune firmama iz sistema Atlas grupe.

Time se pokušava onemogućiti njihovo redovno poslovanje. U mreži kriminalnog sistema, koji na sve načine želi da uništi Atlas Grupu i njene poslove u Crnoj Gori, u ovom trenutku izgleda da se ne nalazi Ministarstvo prosvjete koje prema Univerzitetu Mediteran pokazuje profesionalan i korektan odnos, zaključuju u „Atlas grupi“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi