Naslovna  |  Aktuelno  |  Region  |  Hrvatski političar sazvao pres konferenciju, niko od novinara se nije pojavio!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Region

21. 11. 2018.

Izvor: Buka Portal

Hrvatski političar sazvao pres konferenciju, niko od novinara se nije pojavio!

Hrvatski saborki zastupnik Željko Glasnović sazvao je danas konferenciju za medije. Tema konferencije za medije trebala je biti nacionalna sigurnost, no saborski izvjestitelji su bojkotovali njegov pres.

Na presici se tako pojavilo tek dvoje novinara i fotoreporteri koji su zabilježili kako je izgledala današnja presica saborskog zastupnika.

Zastupnik Glasnović često proziva medije, a jednom prilikom je novinara koji mu je postavljao pitanje napao upitavši ga kako bi mu bilo da mu on "uzme taj mikrofon i stavi mu ga u stražnjicu".

No, Glasnović je u sabornici i ove sedmice napao sve medije govoreći, između ostalog, kako se radi o "moralnim tifusarima koji imaju moralnu sidu", a to je samo dio optužbi zastupnika Glasnovića koje su izazvale brojne reakcije. Ustvrdio je tada da državu vode neokomunistički kadrovi te da cijele institucije vode bivši komunisti. Jedna od reakcija je, čini se, i današnji bojkot Glasnovićeve presice

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi