Naslovna  |  Aktuelno  |  Region  |  Baković: Kriminalna grupa planirala ubistvo Olivere Lakić
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Region

24. 09. 2018.

Izvor: portalanalitika.me

Baković: Kriminalna grupa planirala ubistvo Olivere Lakić

Kriminalna grupa koja nije dostupna crnogorskim organima stoji iza napada na Oliveru Lakić - saopštio je pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković.

Iza napada na novinarku Vijesti, Oliveru Lakić, stoji kriminalna grupa. To saznanje je saopštio na današnjoj pres konferenciji pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Bahović.

''Prema operativnim saznanjima policije iza napada na novinarku Vijesti, Oliveru Lakić, stoji kriminalna grupa koja nije dostupna crnogorskim organima'', kazao je Bahović.

Bahović je ponovio da su to za sada samo operativna saznanja i da nije u mogućnosti da detaljnije govori o tome. On je dodao da se članovi te kriminalne grupe ne nalaze na teritoriji Crne Gore, te da se preduzimaju sve mjere i radnje uz međunarodnu policijsku saradnju radi ispitivanja tih podataka.

Podsjetimo, Olivera Lakić ranjena je 8. maja, nakon što je po povratku s posla parkirala automobil i krenula da uđe u zgradu, a na istom mjestu je fizički napadnuta 2012. godine.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi