Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Otklanjanje i poklanjanje
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

04. 09. 2015.

Autor: S. Novosel Izvor: Danas

Otklanjanje i poklanjanje

Iz tek privatizovane Regionalne RTV Novi Pazar stigla je za lakoverene primamljiva vest.

U narednom periodu ima da se napravi otklon od prošlosti. Što je bilo, bilo je. Do sada bilo od narodnih para, od sada od ličnih. Samo je ta promena, sve ostalo je isto.

Od jutra do mraka (po vazdan), šta nam radi vlast?! Da se utuvi narodu u glavu da vlast samo radi za dobrobit građana i njhovog kvaliteta života. Nešto van toga, može da pokvari sliku tek kupljene televizije namerne da napravi distancu od prošlosti.

Eeeee, ali mora da prvo prođe fazu zahvalnosti onima koji su „na mišiće“ gurali njenu prodaju na zadatu adresu.

U znak zahvalnosti i odanosti, kamera nije mogla da zabeleži skup nezadovoljnih poreskih obveznika sa seoskog područja. Za greške napravljene sa namerom ne sme da se zna.

Odrezivali odokativno, drugog kriterijuma očigledno nije bilo. Veći porez na imovinu nego vrednost cele imovine. Može greška da se ispravi. Pogrešiocu uputiš taksiran zahtev sa 430 dinara. Platiš mu da ispravi svoju grešku. Grešaka se nahiljadilo. Ako prođe, lepa para u gradskoj kasi. Ali, za greške nikako ne sme da se zna. Ko to zna i pomene, odmah je ljuti neprijatelj grada i na platnom spisku je jedne od opozicionih strana. Šta hoće tamo ti građani? Ništa.

Znaju da im vlast njihovim parama „poklanja“ asfaltirane sokake, ulične sijalice....Poklonu se u zibe ne gleda. Gleda se samo kad se zubi pokažu.

Komentari (1)

ostavi komentar
pet

04.09.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 12:12

ODAKLE je RTV?

Gde je sediste RTV? Iz ovog teksta se ne vidi.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi