Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Radoica Milosavljević vlasnik osam medija - kupio i TV Pirot i RTV Brus
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

27. 08. 2015.

Izvor: UNS

Radoica Milosavljević vlasnik osam medija - kupio i TV Pirot i RTV Brus

Radoica Milosavljević iz Kruševca kupio je još dva medija - Televiziju Pirot i Radio-televiziju Brus. Televizija Pirot prodata je za 26.300 evra, što je za devet evra više od početne cene. „ U Televiziji Pirot ima 21 zaposleni i niko nije uzeo otpremnine. Novi vlasnik nije kontaktirao sa nama i ne znamo kakvi su mu planovi za našu televiziju i zaposlene u njoj“, rekao je za UNS direktor ove televizije Zoran Savić.

 

Početna cena RTV Brus bila je 10.051,a prodata je za 10.200 evra.

Direktorka ove medijske kuće Natalija Moskovljević Miletić za UNS je rekla da je od 18 zaposlenih, samo petoro ostalo jer su ostali uzeli otpremnine.

Podsećamo, Milosavljević je ranije postao vlasnik RTV Pančeva, RTV Kragujevca, RTV Kruševca, TV Požege, Centra za informisanje Novi Kneževac i RTV Caribrod iz Dimitrovgrada.

Agencija za privatizaciju će nakon dobijanja pozitivnih mišljenja Ministarstva finansija - Uprave za sprečavanje pranja novca i Regulatornog tela za elektronske medija o nepostojanju smetnji za zaključivanje ugovora, zaključiti Ugovor o prodaji kapitala ovih medija sa Radoicom Milosavljevićem.

Od 50 Javnih poziva za prodaju medija raspisanih od strane Agencije, 20 je uslovno prodato, dok 27 ide u drugi krug privatizacije.

 

Komentari (3)

ostavi komentar
pet

28.08.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 18:11

evo komentarta

I sta? Tip je oprao pare, a sigurno je nepismen.

Odgovori
čet

27.08.

2015.

anonymous [neregistrovani] u 23:46

Re:

Moguce je, svi su digli ruke od Vucic-lenda...

Odgovori
čet

27.08.

2015.

zona [neregistrovani] u 11:56

svasta

vec danima nijednog jedinog komentara na ovu temu da li je to moguche

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi