Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Konzorcijum fizičkih lica odustao od kupovine RTV Trstenik
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

19. 08. 2015.

Izvor: UNS

Konzorcijum fizičkih lica odustao od kupovine RTV Trstenik

Konzorcijum fizičkih lica koji je dao najveću ponudu za kupovinu RTV Trstenik obavestio je Agenciju za privatizaciju da odustaje od ponude, potvrđeno je UNS-u u Agenciji.

„Imajući u vidu da učesnik Konzorcijum fizičkih lica, čiji je ovlašćeni predstavnik Vladimir Stevanović 6. avgusta na Javnom nadmetanju za prodaju kapitala Radio televizijeTrstenik istakao najvišu ponuđenu cenu od 177.000 evra 12. avgusta obavestio Agenciju za privatizaciju da odustaje od ponude, Agencija je uputila poziv učesniku nadmetanja koji je istakao drugu najvišu cenu (175.000,00 evra, tablica broj 80), da pristupi zaključenju ugovora o prodaji kapitala subjekta privatizacije Radio televizija Trstenik, u skladu sa Uredbom o uslovima, postupku i načinu prodaje kapitala i imovine metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem. Rok za izjašnjenje po predmetnom pozivu je 3 dana od dana prijema obaveštenja“, rekli su UNS-u u Agenciji.

Kako UNS nezvanično saznaje, drugi ponuđač je Bratislav Pavlović iz Trstenika, dok je trećeplasirani Radoica Milosavljević.

Podsetimo, na javnom nadmetanju  za prodaju RTV Trstenik učestvovali su: zastupnik kompanije Bos konstrakšn Milomir Ilić, predstavnik konzorcijuma fizičkih lica Vladimir Stevanović, Radojica Milosavljević i Bratislav Pavlović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi