Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Nema kupaca za JIP "Novi put"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

07. 08. 2015.

Izvor: Tanjug

Nema kupaca za JIP "Novi put"

Generalni direktor Javnog informativnog preduzeća "Novi put" u Jagodini Ljubiša Vujić, izjavio je danas Tanjugu, da se na javno nadmetanje za kupovinu ovog preduzeća, koje u svom sastavu ima nedeljne novine, radio, televiziju i portal, niko nije javio.

Poziv za učešće u javnom postupku ponuda radi prodaje 100 odsto kapitala JIP "Novi put" Agencija za privatizaciju je objavila 30.juna a otvaranje ponuda je obavljeno 3. avgusta, objasnio je Vujić.

Početna cena na aukciji je bila 92.517 evra. "Sledeći sled koraka u postupku privatizacije ''Novog puta'' je raspisivanje novog javnog poziva od strane Agencije za privatizaciju, koji će, prema nezvaničnim informacijama biti objavljen između 10. i 15. avgusta, i trajati do 10. ili 15. septembra", objasnio je Vujić.

Cena će biti upola manja, a rezultat će se znati krajem septembra, dodao je on.

U redakcijama nedeljnih novina "Novi put", koje izlaze od 1945. godine, Radio Jagodine, osnovanog 1962. godina sa regionalnom frekvencijom, i Televiziji Jagodina, osnovane 2000 godine, radi 70 ljudi i gotovo svi su se izjasnili za socijalni program

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi