Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Mali: Očekujem uspešnu privatizaciju Studija B
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

17. 07. 2015.

Izvor: Tanjug

Mali: Očekujem uspešnu privatizaciju Studija B

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da očekuje uspešnu privatizaciju Studija B, za koji postoji nekoliko zainteresovanih kupaca. „Očekujem uspešnu privatizaciju shodno Zakonu o informisanju i medijima. Na osnovu informacija koje imam od Agencije za privatizaciju, postoji nekoliko zainteresovanih potencijalnih kupaca koji su se javili“, rekao je Mali novinarima u Skupštini grada.

 

On je izrazio nadu da će proces privatizacije biti urađen u zakonskom roku, do 31. oktobra, kao i uverenje da će Ministarstvo privrede i Agencija za privatizaciju posao dobro uraditi.

On je dodao da je Studio B izuzetno važan kao javni servis za grad Beograd i kao izvor informacija za Beograđane.

„Siguran sam da će onaj ko bude kupio Studio B nastaviti sa istim, ako ne i boljim radom", naveo je Mali.

Kako očekuje, Studio B će i u budućnosti biti javni servis građana Beograda, koji će moći da čuju šta se dešava u gradu i šta gradska vlast radi i da daju sugestije i kritikuju.

Šef odborničke grupe DS Balša Božović rekao je da se nekoliko firmi zainteresovalo za privatizaciju Studija B, ali da su neke od njih prodavale lustere ili čamce ili bile u bankrotu.

„Mislimo da je to neozbiljno i da je to još jedan način kako bi SNS uzela gradski medij i brend i koristila ga u svoje predizborne svrhe i kampanje“, naveo je Božović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi