Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Bela Crkva: "BC info" na javnom nadmetanju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

25. 06. 2015.

Autor: M. V. Izvor: Dnevnik

Bela Crkva: "BC info" na javnom nadmetanju

Po jučerašnjoj odluci odborničke većine u Skupštini opštine Bela Crkva, Javno informativno preduzeće „BC info" će biti privatizovano kroz model prodaje kapitala javnim prikupljanjem ponuda sa javnim nadmetanjem.

Prodaje se 100 odsto javnog kapitala koji je u potpunosti vlasništvo Opštine. Početna cena je procenjena vrednost preduzeća 31. decembra prošle godine. 

Radio Bela Crkva je osnovan 1996. godine, a 2001. godine Skupština Opštine Bela Crkva osnovala je Javno informativno preduzeće „BC info".

Od 2008. godine Radiju je dodeljena frekvencija 92,4 megaherca na području Bele Crkve, MHz u okviru zone pokrivanja područja opštine Lr 216 (Bela Crkva). Radio emituje 18 sati programa na srpskom i jezicima manjina češkom i romskom.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi