Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Futog i Kisač ostaju bez radija?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

24. 06. 2015.

Autor: S. Kr. Izvor: Dnevnik

Futog i Kisač ostaju bez radija?

Skupština grada posle kratke stanke ponovo zaseda sutra, a na dnevnom redu za sada su uglavnom izveštaji gradskih zdravstvenih ustanova i ustanova kulture o poslovanju u prošloj godini.

Ipak, predložene su i izmene u domenu kulturnoinormativnih centara u Futogu i Kisaču, kojima se iz registra delatnosti brišu informativni sadržaji, odnosno dva radija Futog i Kisač.   

Tačka dnevnog reda je i predlog da se sa 45 miliona dinara iz rebalansa do kraja tekuće godine nastavi subvencionisanje boravka dece u privatnim vrtićima, što će na kraju koštati gradsku kasu 127,5 miliona dinara.

Predložene su i odluke o izradi izmena planova detaljne regulacije, koje bi omogućile, između ostalog, izgradnju javne garaže između Muzeja Vojvodine i Muzeja savremene umet  nosti, ali i formiranje parka između Novog naselja i pruge, u delu oivičenom ulicama Radomira Raše Radujkova i Borđa Nikšića Johana.

 U skupštinskom materijalu pak naveden je i razlog sazivanja sednice, a to je izmena odluke o modelu i metodu privatizacije Gradskog informativnog centra „Apolo" da bi se ispunili zakonom propisani rokovi.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi