Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Vulin: Zaposleni u medijima da se jave za socijalni program
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

30. 05. 2015.

Izvor: www.radiostoplus.com

Vulin: Zaposleni u medijima da se jave za socijalni program

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin pozvao je danas sve zaposlene u medijima koji su u državnom vlasništvu da se što pre jave Ministarstvu za rad u vezi sa njihovim socijalnim programom. "Svi imaju pravo na socijalni program. Mogu da ostanu bez socijalnog programa samo ukoliko nam se njihovo rukovodstvo ne obrati", rekao je Vulin agenciji Beta.

 

On je kazao da je novac obezbeđen za sve, da je država obezbedila 16 milijardi dinara upravo za tu namenu i da niko ne zaslužuje da ostane bez socijalnog programa.

"Nemojte čekati poslednji čas, nemojte čekati 1. jul", poručio je Vulin.

Agencija za privatizaciju objaviće poziv za prodaju prvih od sedamdesetak medija u državnom vlasništvu, a rok za njihovu prodaju je 1. jul.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi