Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  Ima li država plan i za "Dnevnik"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

11. 02. 2015.

Autor: S. St. Izvor: Dnevnik

Ima li država plan i za "Dnevnik"

Narodni poslanik i potpredsednik Srpskog pokreta obnove Žika Gojković pitao je juče ministra kulture i informisanja Ivana Tasovca šta se dešava sa imovinskopravnim statusom vojvođanskog lista „Dnevnik".

Gojkovića je interesovalo i da li će se ovaj problem rešavati u paketu sa listom „Politika", kojom se bavi posebna komisija.

Pitanje „ Dnevnika" kao glasila i brenda od iste je važnosti kao što je i „Politika" na nivou Republike. Kao neko ko dolazi iz Vojvodine ne mogu da se ne setim koliku je važnost „Dnevnik" nekada imao, bar kada su u pitanju Vojvođani, imajući u vidu da je ovo posle „Politike" najstariji štampani medij u Srbiji, upozorio je Gojković sa govornice Republičke skupštine u delu sednice u kome poslanici postavljaju pitanja Vladi Srbije.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi