Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija medija od 2014. godine  |  TV Apolo vredi 21 milion dinara
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija medija od 2014. godine

26. 12. 2014.

Izvor: Privredni pregled, Beta

TV Apolo vredi 21 milion dinara

„Procenjena vrednost ukupnog kapitala Gradskog informativnog centra „Apolo", u okviru kog radi i Novosadska televizija, iznosi 21,24 miliona dinara", rečeno je juče na sednici Komisije za javno obaveštavanje Skupštine Novog Sada.

Gradski informativni centar „Apolo" biće ponuđen za privatizaciju u sklopu procesa izlaska države iz vlasništva nad medijima.

Na sednici komisije je rečeno da je do sada dostavljeno jedno pismo o zainteresovanosti za kupovinu „Apola". Agencija za privatizaciju i Ministarstvo privrede Srbije predložili su model privatizacije tog preduzeća prodajom kapitala i metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem.

Na sednici komisije je rečeno i da „Apolo" ima dug prema državnim poveriocima, zbog čega su agencija i Ministarstvo predložili uslovni otpis duga kao meru za pripremu privatizacije i rasterećenje obaveza. Ukupan dug „Apola" je 17,5 miliona dinara, rečeno je na sednici.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi