Naslovna  |  Aktuelno  |  Privatizacija  |  Paunović: Ne krijem se iza fantomskih firmi
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Privatizacija

01. 10. 2014.

Izvor: Informer

Paunović: Ne krijem se iza fantomskih firmi

Student ekonomije Miloš Paunović (20), o kome je Informer juče pisao da je zainteresovan za privatizaciju „Politike“, „Prosvete“, „Zavoda za udžbenike“, „C marketa“ i još nekih firmi, obratio se našoj redakciji.

On smatra da je u tom tekstu njegovo ime stavljeno u negativan kontekst. Pismo koje nam je putem mejla poslao Paunović objavljujemo u celosti: U izdanju vašeg lista „Informer“, u tekstu s naslovom „Fantomske firme u trci za 'Politiku' i Studio B“, moje ime je stavljeno u negativan kontekst, stoga vas smatram obavezanim da u sutrašnjem izdanju objavite moj demanti.

Naime, ne krijem se iza fantomskih i off-shore firmi, niti iza mene stoji neko treće lice, već svojim imenom i prezimenom, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću, garantujem za ispravnost svojih postupaka i odluka.

Cilj mi je da uz pomoć mojih saradnika, najuglednijih stručnjaka i eksperata iz oblasti ekonomije, u kompanijama koje budem privatizovao, a koje su trenutno na ivicama propasti, omogućim stvaranje vrednosti i održim zaposlenost na postojećem nivou.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

03.12.

2014.

gaspar major [neregistrovani] u 12:34

odgovor

Voleo bih da drzava ispita poreklo novca za svako preduzece koje ovaj momak otkupi i privatizuje.

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi