Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i Informera (2016)  |  Izmislili 'posrednika'
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

30. 11. 2015.

Izvor: Informer

Izmislili 'posrednika'

Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je juče i da su gazda „Kurira“ Aleksandar Rodić i njegovi saradnici izmislili „posrednika" u uceni koju je navodno otkrio Aleksandar Kornic!

 

„Kurir“ je na sajtu objavio fotografiju čoveka za koga su naveli da se zove Branko, a koji je prema Komicovim rečima bio kontakt u iznudi.

Da je sve laž, međutim, pokazala je činjenica da je upravo taj čovek juče došao u policiju, predstavio se kao Saša Obradović i rekao da nema veze sa ucenom.

- Čovek nije nikakav Branko, već Saša Obradović, koji se sam javio u Policijsku upravu Rakovica. Rekao je da želi da prestanu telefonski pozivi koji su usledili posle „Kurirove“ objave i da nema veze sa bilo kojom strankom. Ovo dokazuje da je priča izmišljena! Radi se o zloupotrebi, koja dokazuje koliko su ozbiljno radili na pripremi rušenja Vučića - izjavio je Stefanović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi