Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i Informera (2016)  |  Rodić misli da se usprotivio Vučiću, proći će kao matori
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

26. 11. 2015.

Izvor: Kurir

Rodić misli da se usprotivio Vučiću, proći će kao matori

Naprednjak Goran Veselinović, kum premijera Aleksandra Vučića i vlasnik marketinške agencije, planira da utiče na određene sudije i tužioce kako bi na njih izvršio pritisak da pokrenu postupak protiv Aleksandra Rodića, vlasnika „Adrija medija grupe" i Kurira.

 

Lažna dokumentacija - Veselinović je u panici zbog pisanja Kurira o njegovim finansijskim malverzacijama i poslovnoj imperiji koju je izgradio pozivajući se na svoje kumovske veze. Priznao mi je i da se plaši šta bi još moglo da dospe u javnost, pa je iz tog razloga rešio da montira novi postupak protiv Rodića, jer mu ništa ne ide kako je isplanirao. Njegovi ljudi će tužiocima i sudijama odneti lažnu dokumentaciju - priča izvor Kurira blizak Veselinovićima.

- On je našem zajedničkom prijatelju doslovce rekao: „Šta Rodić misli, da se usprotivi Vučiću? Videće sad kad prođe kao njegov matori, ja ću sve da rešim. Ja idem sad da odnesem ove papire pa ćemo da vidimo kako će da ispadne. Pa nisam ja budala kao što oni misle. Odakle oni znaju gde ću ja da živim, to me drukaju ovi što sam im pomogao. Vadio sam ih iz g.vana, a sad ih nema. Neka, neka, trebaće Goran opet da reši neki cirkus, jer kad god je Vučiću frka, on mene zove u pomoć - navodi naš sagovomrnik i dodaje da je naprednjak ispričao da posle te papire planira da odnese Draganu J. Vučićeviću, uredniku Informera, kako bi medijski pripremio scenu za hapšenje!

Bogat zbog stranke

Podsetimo, kako je Kurir pisao, bračni par Goran i Nevena Veselinović, otkad je SNS došao na vlast, uvećali su svoje prihode čak 405 puta. To su uradili tako što su, pozivajući se na bliskost s režimom, velikim klijentima obećavali zaštitu i razne privilegije.

Do zaključenja broja nismo uspeli da stupimo u kontakt s Veselinovićem.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi