Naslovna  |  Aktuelno  |  Prepiska Kurira i Informera (2016)  |  Panika: Rodić igra najprljavije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Prepiska Kurira i Informera (2016)

21. 11. 2015.

Autor: N. I. Izvor: Informer

Panika: Rodić igra najprljavije

U paničnom strahu od istrage i konačnog i otkrivanja istine o njegovim milionskim utajama poreza, proneverama i finansijskim mahinacijama, gazda „Kurira" Aleksandar Rodić počeo je da na svom sajtu i u novinama prenosi čak i najcrnje laži iz opskurnog, zloglasnog „Tabloida"!

Laži i afere Rodić je, nimalo se ne obazirući na činjenice i ne hajući za Zakon o informisanju, napao i nacionalnu aviokompaniju „Er Srbiju", a došao je na genijalnu ideju da jednog narkomana i osuđivanog kriminalca, inače bivšeg direktora svojih firmi, iskoristi kako bi lažno optužio glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića da mu namešta hapšenje!?!

Koliki je strah Rodića od zakona i pravne države, možda najbolje pokazuje činjenica da je on svojim urednicima izdao nalog da na portalu, kao najvažnije i najveće naslove, prenose tekstove kvazinovinara Predraga Popovića, koji se „proslavio" člancima u „Tabloidu" u kojima je napisao da je premijer Vučić zločinac, ministar policije Stefanović magarac, a ministarka Jadranka Joksimović „ocvala sumo rvačica (pogledajte okvir).

Tako je u četvrtak i petak skoro 48 sati kao najvažnija vest na portalu „Kurira" stajao Popovićev tekst pod naslovom „Ko će Vučku staviti brnjicu?", a u kome iznosi gomilu laži i najprizemnijih uvreda.

Rodić sa saradnicima već danima priprema montiranu aferu u kojoj će pokušati da mene optuži da mu nameštam optužbe za kriminal i spremam njegovo hapšenje!?! On je čak angažovao jednog osuđivanog kriminalca i narkomana, inače svog bivšeg direktora, da javno svedoči o tome kako sam mu ja navodno nudio nekakve pare i usluge da bi lažno optužio Rodića! Samo, koliko čujem, ima veliki problem pošto taj narkoman na snimku koji su napravili izgleda toliko neubedljivo da mu čak ni Rodićeva mama Zorica ne bi poverovala...

Stvar države

Glavni urednik naglašava da Informer nikakve montirane afere i pretnje neće pokolebati i naterati da odustane od insistiranja na istini. Rekao sam to više puta, nije ovo između Rodića i mene, nije ovo između Informera i „Kurira". Ovo je pitanje države i zakona. Mi samo insistiramo da sve bude po zakonu. Kako za mene, tako i za Rodića, kako za Informer, tako i za „Kurir" napominje naš urednik. 

Kako je pisao Predrag Popović, koga sada, kao ekskluzivca, objavljuje 'Kurir'

• 23. 7. 2012. Ako je rimski imperator Kaligula svog konja kasača mogao da proglasi za senatora, može i evroatlantski fanatik Vučić svog magarca Nebojšu da postavi na mesto predsednika parlamenta.

• 29. jun 2014. Psihofizičke mogućnosti Aleksandra Vulina se iscrpljuju na tome da postane simbol nesreće koja četvrt veka uništava Srbiju.

• 26. jul 2014. Bez obzira na izgled ocvale sumo rvačice, dizajn koji je još Desanka Maksimović odbacila kao demode, i nacistil odnosa prema sagovornicima, Jadranka Joksimović je mlada, pametna, uspešna, uporna, vredna, privlačna, iskrena i nežna osoba. Bar ona i ja tako mislimo o njoj.

• 27. avgust 2015. Vučić nije običan, normalan zločinac. Pun je svet poremećenih trivijalnih likova koji vrše najstravičnija zlodela, JPPglfc . • ali samo je Vučić serijski oceubica.

• 10. oktobar 2015. Bez reda u glavi, Aleksandar Vučić zavodi red u Srbiji. Vučićevi rođaci, kumovi i prijatelji kontrolišu sve unosne poslove, od gradnje infrastrukture do medijskog marketinga.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi