Naslovna  |  Aktuelno  |  Dosije "Utisak nedelje" (2014)  |  Ako ide "Utisak" ode i "Insajder"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Dosije "Utisak nedelje" (2014)

03. 10. 2014.

Autor: I. Gajić Izvor: Alo

Ako ide "Utisak" ode i "Insajder"

Brankica Stanković, autorka emisije „Insajder“, zapretila je rukovodstvu Televizije B92 da će, ukoliko u programsku šemu ne vrate „Utisak nedelje“, napustiti tu medijsku kuću!

Naime, kako saznajemo, voditeljka „Insajdera“ je u ranim popodnevnim satima u nedelju imala sastanak sa čelnicima „devedesetdvojke“.

Brankici je do isteka njenog ugovora ostalo još dve emisije. Kako to obično biva, pred kraj ugovora vrše se pregovori šta i kako dalje. Iako su očekivali da će sve ići kako treba, čelnicima televizije je autorka emisije postavila određene uslove, koji su manjeviše bili izvodljivi, sem jednog!

Ona je tražila da se „Utisak nedelje“ vrati u programsku šemu i omogući se dalji rad Olji Bećković, tvrdi naš izvor blizak televiziji. Iako su u prvi mah mislili da se šali sa njima, autorka ove vrlo popularne emsije im je stavila do znanja da ne želi da nastavi saradnju sa nekim ko krši ugovore i podložan je uticaju drugih.

Brankicu je veoma povredilo to kako se njena matična kuća postavila prema Olji. Njih dve se poznaju dugo godina i odlučila je da svoje nezadovoljstvo i revolt iskaže na ovakav način. Kako stvari za sad stoje, a teško da se bilo šta i može promeniti po tom pitanju, emisija Brankice će se još dve nedelje emitovati na B92, do isteka ugovora, posle čega će morati da nađe drugog emitera zaključuje izvor „Alo“. Kako će se stvari dalje odvijati i da li će televizija eventualno pokleknuti pred Brankicinim uslovima, pokušali smo da saznamo sa „devedesetdvojke“, ali do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo odgovore. 

TV B92: Stavili smo tačku na saradnju sa Oljom!

Televizija B92 juče je poslala zvanično saopštenje u kojem naglašava da su posle 12 godina stavili tačku na saradnju sa Oljom Bećković. Kompanija B92 sa žaljenjem konstatuje da se napori za poboljšanje dugogodišnje saradnje sa autorkom emisije „Utisak nedelje“ Oljom Bećković i PG „Mreža“ nisu uspeli. Od strane autorke emisije i produkcijske kuće došlo je ne samo do odsustva razumevanja i podrške nego i do teškog narušavanja profesionalne etike izjavama datim u javnosti i optužbama za navodne ucene i ultimatume, a sa očiglednom namerom diskreditacije kompanije B92.

Rukovodstvo B92 razočarano je ponašanjem gospođe Bećković, naročito ako se uzme u obzir 12 godina saradnje i vernosti, ulaganja u nju oko dva miliona evra. Iz svega navedenog dalja saradnja kompanije B92 sa Oljom Bećković i PG „Mrežom“ predstavljaće težak izazov, kažu u B92.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi