Naslovna  |  Aktuelno  |  Dosije "Utisak nedelje" (2014)  |  Mitrović bi da ugosti "Utisak nedelje" na Pinku
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Dosije "Utisak nedelje" (2014)

16. 09. 2014.

Izvor: Mondo

Mitrović bi da ugosti "Utisak nedelje" na Pinku

Advokat Olje Bećković potvrdio da je menadžment TV B92 tražio da "Utisak nedelje" sa nacionale frekvencije bude premešten "na kabl". Željko Mitrović nudi Olji da pređe na Pink. Oglasio se i Veran Matić.

Pravni zastupnik Olje Bećković Goran Draganić potvrdio je da je TV B92 ponudila autorki emisije "Utisak nedelje" da sa nacionalne frekvencije ove TV pređe na kablovski B92 Info. Olja Bećković, međutim insistira da se poštuje ugovor koji je potpisan do marta 2015.

Čim je čuo za probleme koje ima, Željko Mitrović ponudio je Olji Bećković da emisiju prebaci na TV Pink.

On je za "Kurir" potvrdio da je Bećković dao ponudu koja se ne odbija, dobru platu i procenat od sponzora. Ponuda podrazumeva i mogućnost autorke da bira termin kada će se emisija emitovari, ali i potpuno odrešene ruke u izboru gostiju i u uređivanju emisije.

Advokat Olje Bećkovič Goran Draganić kaže za "Blic" da je sastanak s njim i Oljom Bećković, na kome je predloženo da se "Utisak" premesti na kablovski kanal održan prošlog petka u prostorijama TV B92.

"Kao pravni zastupnik Olje Bećković želim da potvrdim njen eksplicitni stav da ona ni pod kojim uslovima neće preći na kablovski TV kanal B92 Info. To je ponovila i na sastanku i to je definitivna odluka Olje Bećković", kaže Draganić za "Blic".

On kaže da je na sastanku sa poslovodstvom tražio samo da se poštuje ugovor Olje Bećković sa ovom televizijom.

Lila Radonjić, glavna i odgovorna urednica Produkcijske grupe "Mreža", čiji je "Utisak nedelje" deo, takođe traži poštovanje ugovora:

"PG Mreža ima važeći godišnji ugovor sa B92 koji ističe 1. marta 2015, i insistiramo da se on poštuje", rekla je Radonjić za "Blic".

Ovim povodom oglasio se i glavni i odgovorni urednik informativnog programa B92 Veran Matić koji je podsetio na višegodišnju saradnju sa produkcijom "Mreža" i autorom emisije Oljom Bećković:

"Od početka emitovanja 2002. godine do danas "Utisak nedelje" je jedan od najvažnijih elemenata identiteta naše kuće. Medijske napise o navodnim pregovorima menadžmenta B92, Produkcije Mreža i autorke emisije ne želim da komentarišem jer u njima ne učestvujem. Ono što mogu da izjavim, kao predstavnik B92 i manjinski akcionar B92 trusta koji ne formira poslovnu politiku kompanije, jeste da Utisak nedelje i Olja Bećković, po svim istraživanjima, predstavljaju sam vrh popularnosti i kvaliteta u ponudi TV B92. Ne postoji ni jedan razlog da to tako i ne ostane", kaže Matić i dodaje da je s njegovim stavom uspoznat i menadžment B92.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi