Naslovna  |  Aktuelno  |  DNV-UNS  |  Kako izveštavati u kriznim situacijama - prijave novinara na radionicu do 15. oktobra
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

DNV-UNS

07. 10. 2019.

Izvor: DNV, UNS

Kako izveštavati u kriznim situacijama - prijave novinara na radionicu do 15. oktobra

Udruženje novinara Srbije sa svojim ogrankom Društvom novinara Vojvodine (UNS i DNV) poziva novinare na radionicu ,,Uloga medija u izveštavanju u kriznim situacijama“ koja će biti održana 17. oktobra s početkom u 12 sati u izdavačkoj kući „Prometej“ (Svetozara Miletića 16) u Novom Sadu.

Zainteresovani za radionicu treba da do 15. oktobra potvrde svoje učešće na imejl uns-dnv@eunet.rs. Osim novinara, radionici mogu prisustvovati i zainteresovana javnost.

Predavači će na radionici govoriti o kriznim situacijama, poput požara i elementarnih nepogoda, kao i o načinama izveštavanja i pristupa ovim temama. Govoriće se i o primerima dobre i loše prakse izveštavanja u ovim situacijama.

Na radionici će govoriti vanredni profesor na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i autor naučnih radova na temu medija u kriznim situacijama Vladimir Barović, strukovni inženjer zaštite od požara Ljubica Krnjajić i predsednik Srpske akademije izumitelja i naučnika Mato Zubac.

___________________________________________________________________

Radionice su deo projekta ,,Prevencija u medijima – uloga medija u izveštavanju o prevenciji bolesti zavisnosti i zaštiti u kriznim situacijama“ koji je podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u projektu nužno ne izražavaju stavove sekretarijata.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi