Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Izašao 800-ti broj "Svedoka"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

09. 11. 2011.

Izašao 800-ti broj "Svedoka"

Na kioscima se juče pojavio 800-ti broj nedeljnika “Svedok”.

Tim povodom iz lista navode kako, “već 800 nedelja “Svedok” kritički, objektivno i nezavisno svedoči istinu o događajima koji su obeležili naš život”.

List “Svedok” pokrenut je 3. maja 1996. godine. Do jedanaestog broja izlazio je na 15 dana, posle čega je ustaljen nedeljni ritam izlaženja.

Prema rečima glavnog urednika Vladana Dinića za više od 15 godina koliko izlazi, kroz “Svedok” je prodefilovao veliki broj novinara različitog profila, neki su u Svedoku ostali, neki svoju karijeru nastavili u drugim medijima, ili drugim profesijama, ali svima njima zajedničko je da su se uvek trudili da stvore dobre i poštene novine.

Današnja redakcija ovog lista bi se, prema Dinićevim rečima, mogla opisati kao spoj iskustva, mladosti i želje za uspehom lista.




Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi