Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  “Hronika Udruženja” i “Vimbldonski dnevnik” jeftiniji za članove UNS-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

20. 10. 2011.

“Hronika Udruženja” i “Vimbldonski dnevnik” jeftiniji za članove UNS-a

Članovi UNS-a uz popust do 50% mogu kupiti “Hroniku Udruženja novinara Srbije 1941-2006” koju je napisao Mile Nedeljković” i “Vimbldonski dnevnik Mire Radojčića” koji je priredio Miroslav Jokić.

Hronika Udruženja obrađuje postojanje i rad Udruženja u razdoblju od 1941. do 2006. godine. Mile Nedeljković je u ovom obimnom štivu štampanom na 540 strana sačinio pregled najvažnijih događaja i pojava, kao i njihovih nosilaca i učesnika u srpskom novinarstvu u periodu od 65 godina.

Vimbldonski dnevnik je zbirka tekstova s najčuvenijeg teniskog turnira, koje je legenda „Politike” i srpskog novinarstva Miro Radojčić objavljivao od 1951. do 1988. godine. Ova izuzetno uzbudljiva šetnja kroz prošla vremena jednog sporta ustvari je priča o novinaru, „maheru jednostavnog jezika” i velikom ljubitelju tenisa koji je svojim smislom za pisanje uveliko nadilazio granice novinarstva i u pojedinim stvarima bio čak ravan nekim najslavnijim imenima svetske književnosti.

Cena Hronike Udruženja je 2000 dinara a članovi UNS–a sa izmirenom članarinom za tekuću godinu mogu je kupiti sa popustom od 50% i koštaće ih 1000 dinara. Vimbldonski dnevnik koji u knjižarama košta 700 din članovi UNS-a koji su platili članarinu za 2011 godinu mogu da kupe po ceni od 500 din.

Po ovim cenama članovi sa overenom legitimacijom knjige mogu kupiti samo u sekretarijatu Udruženja, u Resavskoj 28/I svakog radnog dana od 8 do 16 časova.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi