Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Radionice istraživačkog novinarstva
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

30. 09. 2010.

Radionice istraživačkog novinarstva


Beogradska kancelarija nemačke fondacija Fridrih Ebert sa sedištem u Berlinu u saradnji sa novinarskom školom Balkan media tim organizovaće radionice istraživačkog novinarstva za novinare.

Predavači će biti poznati novinari iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore: Aleksandar Stanković, urednik i voditelj TV emisije Nedeljom u dva, HRT, Dragoljub Žarković, glavni i odgovorni urednik lista Vreme, Drago Hedl, kolumnista zagrebačkog Juatnjeg lista, Petar Komnenić, novinar iz Podgorice, Ljiljana Smajlović, novinar i predsednik Udruženja novinara Srbije, televizijski novinari Olivera Jovićević i Nataša Miljković sa RTS i Srđan Predojević sa Pink televizije i drugi.

Na brojnim radionicama kroz praktične vežbe polaznici će se upoznati sa pojmom i značajem istraživanja u novinarskoj profesiji, kao i metodama, izvorima i rizicima.

Zainteresovani budući polaznici mogu se prijaviti za radionice do ponedeljka 4. oktobra na telefone 011 3622407 ili 065 6793226 ili na adresu škole u Balkanskoj ulici broj 34. Radionice istraživačkog novinarstva će biti besplatne za koleginice i kolege zaposlene u srpskim medijima, održavaće se vikendom. Prijavljeni će naknadno biti obavešteni o terminima održavanja radionica.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi