Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Danas u GO Stari grad promocija prvog broja časopisa „Artem“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

03. 09. 2018.

Izvor: UNS

Danas u GO Stari grad promocija prvog broja časopisa „Artem“

Prvi broj mesečnog časopisa „Artem“ biće predstavljen u ponedeljak, 3. septembra u 19 sati u svečanoj sali Gradske opštine Stari grad (Makedonska 42).

Kako kaže glavna i odgovorna urednica ovog časopisa i članica UNS-a Dragana Đokić  „’Artem’ je časopis kulture i umetnosti življenja, a tekstovi su na srpskom i engleskom jeziku“.

„Nastali smo iz potrebe da iz meseca u mesec stvarnost sagledavamo iz drugačijeg, možda čak i jednog zaboravljenog ugla kako bi uspeli da povratimo i negujemo prave vrednosti u našem društvu“, rekla je UNS-u Đokić.

U septembarskom broju čitaoci će moći da pročitaju intervjue sa poznatim književnicima, kompozitorima, glumcima, kao i da saznaju više o kulturnim i naučnim institucijama…

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi