Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Novinaru Nemanji Kovačeviću nagrada za promovisanje interesa mladih
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

11. 01. 2018.

Izvor: UNS

Novinaru Nemanji Kovačeviću nagrada za promovisanje interesa mladih

Saradniku užičkih “Vesti” i članu UNS-a Nemanji Kovačević juče je u Užicu uručena nagrada Unije studenata za zalaganje i promovisanje interesa mladih.

“Drago mi je da su upravo mladi razumeli moju misiju, a ona je svedočenje ljubavi prema mom zavičaju, narodu, mladima, tradiciji, porodici, prijateljima i saradnicima. Ovo priznanje će mi biti podstrek za dalje, za borbu koja tek predstoji, a to je zalaganje za promociju pravih vrednosti, odnosno nastojanje da ono što danas rade vredni ljudi i što su stvarali kroz vekove ne padne u zaborav, već da nam bude temelj nacionalne sabornosti i opstanka“, rekao je Kovačević za UNS.

Nemanja Kovačević ranije je dobio i nagradu za humanost i širenje kulture među mladima, kao i nagradu „Čuvar tradicije Zlatiborskog kraja“ na jednoj od najstarijih manifestacija u našoj zemlji – „Susreti na Zmajevcu “.

Od 2015. godine stalni je član žirija za dodelu nagrada „Čuvar tradicije“ i nagrade za trajan doprinos očuvanju tradicije. Autor je emisija (“Moje Užice“, „Opipavanje pulsa“, „Put do zvezda“..) .Saradnik je užičkih „Vesti“.

Komentari (2)

ostavi komentar
pet

12.01.

2018.

UZice [neregistrovani] u 19:14

BRAVO MLADI COVECE

BRAVO ZASLUŽENO SVE NAJBOLJE!

Odgovori
pet

12.01.

2018.

UZice [neregistrovani] u 19:14

BRAVO

Bravo deliji, zasluzeno!!

Odgovori

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi