Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  U sredu panel diskusija o ratnoj fotografiji „Priprema, pozor-rat“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

06. 03. 2017.

Izvor: UNS

U sredu panel diskusija o ratnoj fotografiji „Priprema, pozor-rat“

Panel diskusija „Priprema, pozor – rat“ koju organizuju Foto savez Srbije i Muzej istorije Jugoslavije, povodom izložbe ratnih fotografija „Lekcije iz ’91“, biće održana u utorak, 7. marta u Muzeju istorije Jugoslavije (Muzej 25. maj, Botićeva 6), u Beogradu.

U diskusiji će učestvovati fotografi Imre Szabo, Saša Kralj, Srđan Ilić i Željko Sinobad. Moderator je kustos u Muzeju istorije Jugoslavije Ivan Manojlović.

Na panel diskusiji biće reči o fotografskom angažmanu u ratu, fotografiji i medijima, ratnoj fotografiji i etici, kao i o ratnoj fotografiji i edukaciji.

Zainteresovani prisustvo na panel diskusiji mogu da potvrde do ponedeljka, 6. marta do 18 sati, saradniku Foto saveza Srbije Gordani Hajinović na mejl gordana.hajinovic@gmail.com ili broj telefona: 063-8092009.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi