Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Promocija knjiga Nade Mijatović u UNS-u
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

29. 11. 2011.

Promocija knjiga Nade Mijatović u UNS-u

Klub novinara veterana UNS-a organizuje promociju dve nove knjige koleginice Nade Mijatović. Knjige “U jednom gradu, svejedno kom” i „Zapisi iz belog sveta” biće predstavljene sutra 30. novembra u 12 sati u prostorijama UNS-a, Resavska 28/I.

 

Knjiga pripovedaka "U jednom gradu, svejedno kom" je zbirka zapisa iz života koja se sastoji iz tri celine. Prvi deo nosi naziv "Viđeno i doživljeno", drugu celinu čine "Istinite medicinske priče - zabeležene u novinama" koje je autorka objavljivala tokom svoje novinarske karijere, dok treći najopširniji deo koji nosi naslov "Izlet u strane gradove, u strani svet" čini 15 putopisa iz gradova, najvećim delom sa drugih kontinenata.

”Zapisi iz belog sveta” su knjiga putopisnih reportaža koju je koleginica Mijatović objavila 2010. godine u izdanju izdavačke zadruge „Beletra”.

O knjigama Nade Mijatović na sutrašnjoj promociji će govoriti prof. dr Zorica Kuburić, dr Aleksandar Milenković i u ime kluba novinara veterana UNS-a Rastko Guzina.

Nada Mijatović se od 1961. godine bavi novinarstvom. Sarađivala je sa mnogim jugoslovenskim listovima među kojima su Večernje novosti, Svijet, Oslobođenje, Večernji list, Naša borba, Republika, Danas, Viva...

Od 1972. godine piše i knjige. Do sada je objavila 20 naslova među kojima su „Iza reflektora slave”, „Pastorčad života”, „Savremene žene o muškarcima”, „Drukčiji ljudi”, „Licem u naličje"...



Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi