Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  „Leto u Srpskom Krsturu“ u sećanje na novinara Luku Popova
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

29. 07. 2016.

Izvor: UNS

„Leto u Srpskom Krsturu“ u sećanje na novinara Luku Popova

Tradicionalna manifestacija „Leto u Srpskom Krsturu“ ove godine biće priređena u sećanje na nedavno ubijenog radio novinara Luku Popova.

 

Ovaj šezdesetogodišnji novinar ubijen je prošlog meseca prilikom pljačke u svojoj kući u Srpskom Krsturu.  Zločin su priznali njegovi sugrađani, Gabriela K. i dvojica maloletnika,  poznati po sitnim krađama.

Luka Popov bio je omiljeni voditelj lokanih radio stanica u Novom Kneževcu i Čoki gde je vodio nedeljnu emisiju „Želje i pozdravi“. Okupljao je omladinu u KUD-u „Milan Ajvaz“ i organizovao folklornu sekciju i festivale.

Pod sloganom „Igrom i pesmom protiv zaborava“, meštane i goste ovog novokneževačkog naselja do kraja avgusta zabavljaće raznovrstan program – sportski turniri, igre bez granica, izbor za mis, maskenbal, takmičenje kulinara u pripremanju riblje čorbe...

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi