Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Promovisana knjiga Branislava Gulana i Milorada Stamenovića “Obećanja i očekivanja”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

17. 06. 2016.

Izvor: UNS

Promovisana knjiga Branislava Gulana i Milorada Stamenovića “Obećanja i očekivanja”

„Srbija se i danas, kao i proteklih pola veka nalazi u nezavršenim reformama. Zbog teškog ekonomskog stanja u kome se nalazila, Vlada je morala da zaključi sporazum sa MMF. Dok se Vlada hvali istorijskim uspesima, narod sve lošije živi, i stalno je u očekivanju obećanog boljeg sutra“, rekao je novinar, publicista i član UNS-a Branislav Gulan na promociji knjige “Obećanja i očekivanja” održanoj 15. juna u Novom Sadu.

 

O knjizi su govorili su autor Branislav Gulan i urednik i izdavač Radovan Vlahović.

U knjizi, Branislav Gulan i Milorad Stamenović govore o ekonomskom stanju u Srbiji. U njoj su prikazani ekonomski razlozi za nestanak Jugoslavije i stalna ekonomska borbu vladajućih političkih garnitura u Srbiji za vlast.

“Država stalno siromaši, rastu joj dugovi o čemu se ukazuje u knjizi kroz informacije, članke i analize”, kažu autori.

Recenzenti knjige su profesori dr Oskar Kovač i dr Sreten Ćuzović, a izdavač je Banatski kulturni centar u Novom Miloševu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi