Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  U Sremskoj Mitrovici održano 37. prvenstvo novinara - tenisera
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

17. 06. 2016.

Autor: S. S. Izvor: UNS

U Sremskoj Mitrovici održano 37. prvenstvo novinara - tenisera

Na 37. prvenstvu novinara-tenisera održanom u Sremskoj Mitrovici 11. i 12. juna učestvovalo je 23 novinara.

 

Igralo se u dve kategorije u singlu (do 50 i stariji od 50 godina), kategoriji dublova, a egzibiciono, zbog malog broja koleginica, odigran je meč u miks konkurenciji i meč ženskog singla.

Najuspešniji takmičar je Čedomir Šoškić koji je osvojio prva mesta u kategoriji starijih od 50 godina kao i u kategoriji dublova, zajedno sa partnerom Miodragom Maletićem.

Oni su u neizvesom i uzbudljivom meču u taj brejku savladali kombinaciju Pejić/Borović rezultatom 6:4, 1:6, 10:8. U singlu Šoškić je u meču s domaćinom Brankom Ćirićem slavio rezultatom 9:6. 

U kategoriji do 50 godina trijumfovao je Aleksandar Gajšek. On je u veoma izjednačenom duelu bio bolji od Siniše Pejića - 9:7.

Par Sale Berić/Aleksandra Grujić u miks konkurenciji bili su bolji od kombinacije Saša Ljuboja/Jadranka Plavšić - 6:2, 6:3, a u ženskom singlu Aleksandra Grujić je savladala Jadranku Plavšić -rezultatom 6:0, 5:7, 6:4.   

Na turniru su učestvovale i kolege iz Republike Srpske, Siniša Pejić, Gojko Mišković i Mladen Cerovina.

Domaćini iz TK Sirmijum su se potrudili da ovo druženje protekne u izuzetnoj atmosferi. Novinarima je pripremljen fantastičan pileći paprikaš, a kolega Aleksandar Gajšek je titulu proslavio tako što je otvorio flašu vina Šardone iz sopstvene proizvodnje.

Na dodeli pehara i priznanja, predsednik Tenis pres kluba Čedomir Šoškić zahvalio se svom kolegi, predsedniku TK Sirmijum Saletu Beriću na trudu. Poseban poklon dobio je kolega Siniša Pejić, knjigu "Tenis bez granica", s potpisima svih učesnika ovog takmičenja. Za uspomenu.  

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi