Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Promocija knjige "Novi kontranapad" Miroslava Vislavskog
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

24. 02. 2016.

Izvor: UNS

Promocija knjige "Novi kontranapad" Miroslava Vislavskog

Promocija knjige "Novi kontranapad", sportskog novinara i člana UNS-a Miroslava Vislavskog, biće održana 26. februara sa početkom u 18 sati amfiteatru Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu (Lovćenska).

 

„Knjiga sadrži deo mojih tekstova u periodu od 2011. do 2016. godine u kojima su prikazane prilike, odnosi, rezultati, dostignuća i akteri srpske sportske scene posmatrani kroz prizmu vladajućih društvenih odnosa. Oni su upoređivani sa vrednosnim poretkom minulih vremena u kojima je stasavao i afirmisao se jugoslovenski, odnosno i srpski sport u višedecenijskom razdoblju“, rekao je UNS-u Vislavski.

O knjizi će na promociji govoriti pisac Siniša Kovačević, fudbaler i trener Ivan Golac, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica, dugogodišnji sportski radnik i nekadašnji rektor Alfa univerziteta prof. dr Đorđe Mačvanin i direktor Sportskog društva Vojvodina, nekadašnji osvajač evropske i drugih medalja u rvanju Aleksandar Jovančević.

 Izdavač knjige je Magazin Tabloid - istine i zablude.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi