Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Veče sa fotoreporterom Darkom Dozetom
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

19. 10. 2015.

Izvor: UNS

Veče sa fotoreporterom Darkom Dozetom

Veče sa fotoreporterom Darkom Dozetom biće održano u sredu, 21. oktobra 2015. u Muzeju Vojvodine (Dunavska 35 ) sa početkom u 19. sati.

 

Predavanje u Muzeju Vojvodine  je besplatno, a organizovano je u okviru manifestacije koja predstavlja omaž publicisti, fotografu, putopiscu i istraživaču dr Radivoju Simonoviću.

„Tokom večeri govoriću o fotoreporterskom pozivu,  karijeri, temama koje sam obrađivao u svojoj dvadesetogodišnjoj profesionalnoj karijeri. Predavanje i druženje pratiće projekcija dela fotografija iz mog opusa“, rekao je za UNS Darko Dozet.

Dozet je dobitnik brojnih priznanja za stvaralaštvo u oblasti  fotografije.

Ovogodišnji je dobitnik prve nagrade za foto-reportažu Međunarodnog festivala reportaže INTERFER i godišnje nagrade za fotografiju „Večernjih novosti.“

Darko Dozet 1996. godine zaposlio se u novosadskom listu “Dnevnik”. Od 1998 – 2007. godine bio je fotoreporter Novinske agencije Tanjug, a od 2007. godine do danas fotoreporter „Kompanije Novosti".

Sarađivao je sa svetskim novinskim agencijama.

Od 1998. godine član je Udruženja novinara Srbije, osnivač je i predsednik Foto asocijacije Vojvodine i član Upravnog odbora Fotografskog kluba Vojvodina.

Samostalne izložbe  imao je u više od pedeset gradova.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi