Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  „Čovek u nevolji“ poziva novinare koji prate socijalne teme
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

30. 09. 2015.

Izvor: UNS

„Čovek u nevolji“ poziva novinare koji prate socijalne teme

Udruženju novinara Srbije obratila se Jasna Glišić u ime češke nevladine organizacije „Čovek u nevolji“ koja od jula prošle godine u Srbiji sprovodi projekat deinstitucionalizacije osoba sa intelektualnim teškoćama u saradnji sa Ustanovom za odrasle i starije „Gvozden Jovančićević“ iz Velikog Popovca.

 

„Projekat se sa velikim uspehom sprovodi od jula prošle godine i smatramo da je izuzetno važno da građani Srbije budu upoznati sa tim, ne samo zbog informisanosti, već i zbog opšteg podizanja svesti kada je reč o osobama sa invaliditetom i njihovim sposobnostima da žive uključeni u svakodnevni život zajednice“, navela je Jasna Glišić.

Glišić je pozvala novinare koji se bave socijalnim temama da se jave ovoj organizaciji kako bi im ponudila priče u vezi sa osobama sa invaliditetom i njihovim novim životom u zajednici.

Kontakt podaci organizacije „Čovek u nevolji“ su: +381 63 1933 849 i +381 65 285 1328 ili elektronska pošta: jasna.glisic@peopleinneed.cz

 

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi