Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  U sredu otvaranje izložbe fotografija Milutina Rajkovića „Svetlana Zaharova - najveća diva svetskog baleta“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

17. 09. 2015.

Izvor: UNS

U sredu otvaranje izložbe fotografija Milutina Rajkovića „Svetlana Zaharova - najveća diva svetskog baleta“

Izložba fotografa i člana UNS-a Milutina Rajkovića Kaktusa „Svetlana Zaharova - najveća diva svetskog baleta“ biće otvorena u sredu, 23. septembra u 19 sati, u svečanoj sali Starog Dvora u Beogradu.

 

Fotografije koje će biti izložene nastale su na nastupima Svetlane Zaharove širom sveta.

„Biće izloženo 19 fotografija Svetlane Zaharove. One su u velikom formatu i rađene su u specijalnoj fotografskoj tehnici, tako da će biti izloženo 24 metara fotografija. Ovo će biti prvi put da ove fotografije budu za javnost izložene u Beogradu. Pre toga su bile predstavljene u Kremaljskom dvorcu i Boljšoj teatru u Moskvi“, rekao je UNS-u Rajković i dodao da će izložba u Starom dvoru trajati samo jedan dan, a da će 25. oktobra, dan pre dolaska Svetlane Zaharove u Beograd, nekoliko dana biti izložene u Sava Centru.

Milutin Rajković je umetnik fotografije i dokumentarista. Član je Federacije evropskih fotografa. Snimio je važne ličnosti iz 170 zemalja sveta, od čega su 150 svetski državnici. Fotografisao je preko deset hiljada međunarodnih i domaćih događaja i manifestacija.

Najveći broj fotografija nastale su u njegovom umetničkom i reklamnom studiju “Kaktus”. Dobitnik je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi