Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Javna debata "Autocenzura: Nevidljiva pretnja slobodi medija" 8. maja u Novom Sadu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

05. 05. 2014.

Javna debata "Autocenzura: Nevidljiva pretnja slobodi medija" 8. maja u Novom Sadu

Povodom obeležavanja Svetskog dana slobode medija, Udruženje novinara Srbije (UNS), Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) i Misija OEBS u Srbiji pozivaju Vas na javnu debatu “Autocenzura: Nevidljiva pretnja slobodi medija” koja će biti održana 8. maja u 12 sati u Medija centru Vojvodine u Novom Sadu.

Cilj debate koja će okupiti novinare, predstavnike civilnog društva, akademske zajednice i građane je diskusija  o autocenzuri koja je, širom sveta, prepoznata kao jedan od najvećih izazova i pretnji slobodi medija.

Događaj će otvoriti šefica Odeljenja za medije Misije OEBS u Srbiji Gordana Janković, a osim nje će govoriti i direktorka nedeljnika Čaladikor (Családikör) Maria Habram (Mária Habram), direktorka NetMedia Ivana Stanišić, i glavni i odgovorni urednik Radija 021 Slobodan Krajnović.

Moderatorka će biti Marina Fratucan, novinarka RTV-a.

Agenda događaja nalazi se u prilogu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi