Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Javna debata „Autocenzura: Nevidljiva pretnja slobodi medija“ 6. maja u Medija centru
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

30. 04. 2014.

Izvor: UNS

Javna debata „Autocenzura: Nevidljiva pretnja slobodi medija“ 6. maja u Medija centru

Povodom obeležavanja Svetskog dana slobode medija, Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), Udruženje novinara Srbije (UNS), Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) i Misija OEBS u Srbiji pozivaju Vas na javnu debatu “Autocenzura: Nevidljiva pretnja slobodi medija” koja će biti održana 6. maja u 12 sati u beogradskom Medija centru.

Cilj debate koja će okupiti novinare, predstavnike civilnog društva, akademske zajednice i građane je diskusija  o autocenzuri koja je, širom sveta, prepoznata kao jedan od najvećih izazova i pretnji slobodi medija.

Događaj će otvoriti zamenica šefa Misije OEBS u Srbiji Pola Tidi, a osim nje govoriće i novinarka RTS-a Olivera Kovačević, glavni urednik nedeljnika Vreme Dragoljub Žarković i direktor novinske agencije BETA Radomir Diklić. Moderator će biti Branko Čečen, direktor Centra za istraživačko novinarstvo Srbije.

Novinari i svi zainteresovani iz Niša, debatu će moći da prate preko video linka u Medija centra u Nišu.

Agenda događaja nalazi se u prilogu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi