Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Sloboda štampe i nezavisno novinarstvo uslov za EU
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

27. 03. 2014.

Autor: A. D.

Sloboda štampe i nezavisno novinarstvo uslov za EU

Povodom Dana novinara Srbije gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović organizovao je prijem za novinare iz ovog grada.

 

Obraćajući se novinarima gradonačelnik Leskovca je poručio:

“Danas se u našoj zemlji, 14. put za redom, obeležava  27. mart, Dan novinara Srbije. Želim da Vam najsrdačnije čestitam praznik i poželim još mnogo uspeha u radu.  Jedan od važnih preduslova ulaska Srbije u Evropsku uniju svakako je sloboda štampe i nezavisno novinarstvo.  Naša zemlja mora da se izbori i sa sve prisutnijom tabloidizacijom medija  i senzacionalističkim izveštavanjem, koji prete da dovedu do tabloidizacije celog društva”, rekao je Cvetanović i dodao da “u ime lokalne samouprave grada Leskovca i svoje lično ime, želim da Vam se zahvalim na saradnji, korektnom i kvalitetnom praćenju svih aktivnosti koje preduzimamo u cilju unapređenja i ekonomskog napredovanja naše lokalne zajednice”.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi