Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Novinari veterani posetili kolegu Vitomira Bujišića
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

20. 02. 2014.

Izvor: Petar V. Knežević

Novinari veterani posetili kolegu Vitomira Bujišića

Predstavnici novinara veterana UNS-a Petar V. Knežević, Dušan Dražić i Nada Vukićević posetili su juče najstarijeg novinara u Srbiji Vitomira Vitu Bujišića.

 

Vitomir Bujišić u oktobru prošle godine napunio je 96 godina. Sa novinarima veteranima Bujišić je govorio o svojim kolegama i prijateljima.

“Na rođendan, okupili su se oko mene, da mi požele puno sreće u mojim ostarelim godinama. Najiskrenijim i toplim rečima iskazali su, ne samo poštovanje, već i ljubav, prema mojoj stvaralačkoj strasti.”

Novinar Vitomir Bujišić poklonio je  svim članovima Kluba novinara veterana svoju najnoviju, 24. knjigu - “Mojim prijateljima“. Ova knjiga, rekao je on, govori o prijateljstvu, druženju i drugarskim odnosima.

“Kao da u mom biću, tokom  celog života, postoji neka magnetna sila koja je privlačila na saradnju  životne saputnike - osobe slične mojim karakternim osobinama, mojim shvatanjima ovozemaljskog života i idejnih opredeljenja. Verovatno su to temelji  na kojima  poočivaju moja prijateljstva sa savremenicima,” rekao je Bujišić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi