Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Popunite BOŠ-ov upitnik o mladima i medijima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

29. 07. 2013.

Popunite BOŠ-ov upitnik o mladima i medijima

Udruženju novinara Srbije obratila se Beogradska otvorena škola (BOŠ) koja zajedno sa još jedanaest organizacija sa Balkana sprovodi regionalno istraživanje o mladima i medijima.

Za potrebe ovog istraživanja kreirali su upitnik za čije popunjavanje je potrebno oko 5 minuta. Upitnik je anoniman i popunjava se onlajn.

Isti upitnik će popuniti predstavnici svih značajnih medija iz regiona i na osnovu rezultata formulisaće se stanje mladih i omladinskih tema u medijima. 

Cilj je da se ustanove kvantitativne i kvalitativne odlike zastupljenosti omladinskih tema u medijima, ali i informišu i edukuju mladi o medijskoj pismenosti i njihovo podsticanje na učešće u kreiranju medijskog sadržaja.

Ova inicijativa je posvećena unapređenju položaja mladih i njihove zastupljenosti u medijskim sferama zemalja u regionu, a podržava je Fondacija za otvoreno društvo sa sedištem u Londonu.

Upitnik se nalazi na sledećoj adresi https://www.surveymonkey.com/s/serbia-media

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi