Naslovna  |  Beležnica  |  Novinarsko ćoše  |  Saradnja UNS-a i Gerontološkog društva Srbije
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Novinarsko ćoše

08. 07. 2013.

Autor: Dragoslava Peskarević

Saradnja UNS-a i Gerontološkog društva Srbije

Udruženje novinara Srbije i Geronotološko društvo Srbije dogovorili su se o saradnji i učešću UNS-a u proslavi 40 godina postojanja Gerontološkog društva, 24. oktobra ove godine.

Sastanak predstavnika UNS-a i Gerontološkog centra Nina Brajovića i dr Miloša Nemanjića održan je u petak, 5. jula u zgradi Doma novinara.

Razgovoru su prisustvovali i docent na Univerzitetu "Megatrend" dr Ljiljana Manić i Gradimir Zajić, saradnici časopisa Društva „Gerontologija“, novinar-veteran Rastko Guzina i predsednica Kluba novinara-veterana UNS-a Dragoslava Peskarević.

Na sastanku je istaknuto da se mediji uglavnom površno odnose prema problemima starije populacije. S tim u vezi, dr Ljiljana Manić pripremiće studiju o odnosu dnevne štampe prema problemima starijih građana, a Bojana Vukotić će referisati o publicistici čija je tematika život ljudi u trećem dobu.

UNS i Klub novinara-veterana razmotriće načine na koje bi doprineli realizaciji ovog projekta.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

ostavi komentar

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:

Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove UNS-a.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu unsinfo@uns.org.rs

Saopštenja Akcije Konkursi